Üdvözöljük az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság Honlapján!

VÍZ - minden cseppje érték!

Észak-Magyarországi Regionális konferencia és szakmai dialógus

A "KEZÜNKBEN A JÖVŐNK" konferenciasorozat újabb rendezvénye várja a témában érintett és jártas szakembereket, vállalati és önkormányzati vezetőket, a szakmai és civil szervezetek képviselőit, valamint az érdeklődő magánszemélyeket 2009. december 3-án (csütörtök), a Borsod-Abaúj-Zemplén

Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székházában (3525 Miskolc, Szentpáli utca 1.). Az Észak-Magyarországi Régió vízminőségével, az ivóvízjavító programokkal, a vízkészletek megőrzésével kapcsolatos gondok ismertek a szakma előtt, ezért szervezzük meg elsőként a regionális szakmai fórumot Miskolcon, ahol neves és szakmailag elismert előadók várják Önt és munkatársait egész napos rendezvényünkön.

A közvetlen párbeszéd lehetősége és a különböző kapcsolódó területeken szerzett ismeretek, tapasztalatok közös megbeszélése, esetleges megvitatása lehetőséget biztosít nemcsak az információszerzésre, de olyan ismeretek elsajátítására is, amelyek révén hatékonyabban és eredményesebben megoldhatók a Régióban a vízfelhasználással összefüggő feladatok.

További információk: részletes program, meghívó és jelentkezési lap letölthetők honlapunkról.

Lásd még: Aktuális információk.

További információk, részletes program és jelentkezés a www.kezunkbenajovonk.hu honlapon.